Programi i çasjes së hershme

Ekipi i Onegate po punon me energji të plotë për të lansuar verzionin beta sa më shpejtë që është e mundur!

Bëhuni një nga të parët që abonohen dhe përfitoni nga çasja e hershme e programit tonë 🚀


  • Aplikacion mobil "Standalone"

  • Periudhe e zgjatur e provimit pa pagesë

  • Mbështetje e drejtpërdrejtë nga ekipi ynë