Porta
digjitale për
biznesin tuaj.

Aplikacion mobil i personalizuar për t'ju lidhur me përdoruesit tuaj. Onegate u ofron klientëve tuaj një degë dixhitale nën brendin tuaj.

onegate intro image
Grow your business

Zgjero biznesin tuaj

<p>Zgjero biznesin tuaj me anë të aplikacioneve tuaja mobile në dyqanet kryesore të aplikacioneve.</p><p>Qëndroni të organizuar dhe menaxhoni punën tuaj të përditshme.</p><p>Fitoni përparsi në konkurrencë.</p>
Stay conected

Qëndroni të lidhur

<p>Mbani dhe zgjeroni klientët tuaj duke i ofruar përvojë të nivelit të lartë.</p><p>Qëndroni të lidhur me klientët tuaj edhe nëse nuk mund të jeni aty personalisht.</p>
Save Money and Time

Kurse Kohë dhe Para

<p>Shfrytëzoni platformën tonë dhe publikoni aplikacionet tuaja moderne dhe të sigurta vetëm me një pjesë të vogël të kostove të zakonshme.</p><p>Koha është para - Filloni menjëherë.</p>
decorative shape

Alternativat

    <li>Përdorni një numër të ndryshëm të produkteve softuerike për të menaxhuar operacionet tuaja. Kjo i'u çon në joefikasitet dhe kosto më të lartë.</li><li>Shpenzoni kohë dhe shumë të mëdha parash duke patur një zhvillues ose agjenci të ndërtojë aplikacionet tuaja mobile.</li><li>Rrezikoni të lini pas konkurrentët tuaj duke refuzuar të përshtateni ndaj ndryshimeve që klientët kërkojnë.</li>

Onegate

<li>Një zgjidhje e qëlluar ,moderne dhe e sigurt për t'ju ndihmuar të drejtoni biznesin tuaj.Të gjitha nën brendin tuaj.</li><li>Paguani vetëm një pjesë të kostos në krahasim me alternativat. Merrni aplikacionet tuaja mobile për klientët përmes App Store dhe Play Store në gjdo kohë.</li><li>Fitoni avantazh në konkurrencë duke siguruar një vlerë të madhe. Tejkaloni pritjet e klientit.</li>
decorative shape

Çfarë përfshihet

Branding

Brendi i personalizuar rrit vlerësimin , krijon besim, frymëzon punonjësit dhe fiton klientë të rinj.

Aplikacioni juaj mobil i mundësuar nga Onegate përmbanë elemente vizuale kryesore të brendit tuaj si emrin, logon dhe ngjyrat..

Shërbime dhe informata

Shfaqni informata në lidhje me biznesin për ti mbajtur klientët tuaj të informuar.

Menaxhoni me lehtësi lidhjet tuaja me rrjetet sociale për të rritur besnikërinë e klientëve.

Rezervimet online

Thuaj lamtumirë thirrjeve telefonike, email adresave dhe formave të tjera të rezervimeve.

Jepni klientëve fuqinë për të rezervuar në çdo kohë dhe të menaxhoj takimet tuaja më lehtë.

Shpërndarja e dokumenteve

Ndani dokumentet me klientët tuaj, lehtë, shpejtë dhe sigurtë..

Kërkoni nënshkrime dixhitale nga telefoni juaj. Njoftohuni dhe qëndroni të informuar me dokumentet tuaja.

Komunikimi i drejtpërdrejtë

Qëndroni gjithmonë një mesazh ose telefonatë larg klientëve tuaj.

Biseda direkte është një nga mënyrat më të mira për të përmirësuar shërbimin ndaj klientit të kompanisë.

Menaxhimi i përmbajtjes

Përmbajtja promovon të dhënat, krijon besim te konsumatorët, rrit komunikimet dhe gjeneron më shumë punë.

Shkruani postime, blogje dhe artikuj, dërgoni oferta dhe kampanja drejtpërdrejt te klientët tuaj.

Ju kontrolloni të dhënat tuaja.

Ne nuk i përdorim apo shesim ato.

Privatësia është prioriteti ynë.

Të dhënat janë të koduara dhe të arritshme vetëm përmes serverëve tanë

Ne jemi në përputhje me rregullat GDPR

Ne konsiderojmë privatësin si diqka shumë serioze

Pyetjet e bëra më shpesh

Si mund të filloj të përdori Onegate?

Ne ende nuk e kemi lansuar verzionin publik të Onegate. Ne duam që ta sjellim atë në një gjendje perfekte para se ta kemi gati për lansim. Jeni të mirëseardhur që të bashkoheni në Programin Për Çasje Të Hershme në mënyr që të informoheni dhe të përfitoni sa më shumë sapo Onegate të jetë gati.

Si funksionon Onegate?

Pas regjistrimit, mund të filloni të vendosni të dhënat e kompanisë tuaj. Të dhënat siç janë emri i kompanisë, logoja, orari i punës, shërbimet si dhe artikuj të ndryshëm. Pasi kësaj, klientët tuaj do të informohen për këto të reja ne aplikacionin mobile Android & iOS të mundësuar nga Onegate.

Si do të çasen klientët në aplikacion?

Në rast se jeni abonuar në Programin Për Çasje Të Hershme, aplikacioni juaj mobil, do të shpërndahet përmes platfomave Apple App Store dhe Google Play Store. Pastaj ju mund ti dërgoni linqet e aplikacioneve klienteve tuaj. Edhe përmes QR Code, të cilin mund ta vendosni diku ne hyrje apo ti dërgoni email klienteve tuaj për ti njofurar ata në lidhje me aplikacionet e publikuara.

Programi i çasjes së hershme

Ekipi i Onegate po punon me energji të plotë për të lansuar verzionin beta sa më shpejtë që është e mundur!

Bëhuni një nga të parët që abonohen dhe përfitoni nga çasja e hershme e programit tonë 🚀


  • Aplikacion mobil "Standalone"

  • Periudhe e zgjatur e provimit pa pagesë

  • Mbështetje e drejtpërdrejtë nga ekipi ynë